Demirci atölyesine 'Silah Üretimi' baskını polis kamerasında

Fatih'te kuru sıkı tabancaları gerçeğe silaha dönüştürdükleri tespit edilen bir demir atölyesine baskın düzenleyen polis, kullanıma hazır 6 tabanca, 11 şarjör ve 12 kilo 840 gram esrar ele geçirdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Mart 2013 10:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Demirci atölyesine 'Silah Üretimi' baskını polis kamerasında

Fatih'te kuru sıkı tabancaları gerçeğe silaha dönüştürdükleri tespit edilen bir demir atölyesine baskın düzenleyen polis, kullanıma hazır 6 tabanca, 11 şarjör ve 12 kilo 840 gram esrar ele geçirdi. 5 şüphelinin gözaltına alındığı operasyon, polis kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Güven Timleri Şube Müdürlüğü ekipleri, Balat'ta Cibali Mahallesinde faaliyet gösteren bir Demirci Atölyesi'nde kuru sıkı tabancaların gerçek silaha dönüştürüldüğü ihbarı üzerine soruşturma başlattı. İki gün boyunca atölyenin giriş ve çıkışlarını gözlemleyen, bir yandan da çevrede araştırmalarını sürdüren Güven Timleri, öğlen saatlerinde atölyeye baskın yaptı. Atölye'de arama yapan Güven Timleri, işyerindeki kuru sıkı tabancaların gerçek silahlara dönüştürüldüğünü ortaya çıkardı. Atölyenin hemen üstünde bulunan evde de arama yapan ekipler, kullanıma hazır 6 adet tabanca, 11 adet şarjör ve 12 kilo 840 gram esrar ele geçirdi. Atölyeye yapılan baskın, polis kamerası tarafından da saniye saniye kaydedildi.

Yapılan baskında atölyenin işletmecisi Atilla G. ile birlikte Hasan Ç. Mahmut K. Yusuf Ç ve Hasan Ö isimli şahıslar da gözaltına alındı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber